Neamţ. Rezultate Bacalaureat 2018 pe edu.ro. Patru medii de 10.00 în judeţul Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate Bacaluareat 2018 Neamţ pe edu.ro. Liceenii au aflat astăzi rezultatele de la Bacalaureat 2018, sesiunea iunie-iulie. Notele au fost publicate pe edu.ro.

Notele la BAC 2018 au fost publicate pe bacalaureat.edu.ro.

Imagine indisponibilă

S-au afişat rezultatele la Bacalaureat 2018, sesiunea iunie-iulie. Potrivit datelor publicate pe edu.ro, patru absolvenţi de liceu din judeţul Neamţ  au reuşit să obţină media 10,00. Este vorba de trei elevi de la Colegiul Naţional „Petru Rareş“ Piatra Neamţ: Elena-Nicoleta Balan, Anda Ciocoiu şi Teofana Verşanu, respectiv un elev de la Liceul Teologic Ortodox  „Sfinţii Împăraţi  Constantin şi Elena“ Piatra Neamţ (Antonio Andrei Mihai). 

........

La cinci zile de la încheierea examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018, miercuri, 4 iulie, vor fi afişate rezultatele la adresa http://bacalaureat.edu.ro.

Pentru prima sesiune a examenului de Bacalaureat (iunie-iulie 2018) în judeţul Neamţ s-au înscris 3769 de elevi care au susţinut probele scrise în perioada 25-28 iunie în 12 centre de evaluare. Din total, 178 de elevi au provenit din seriile anterioare. 

La proba scrisă de limba şi literatura română, programată luni, 25 iunie, s-au prezentat 3476 elevi, 293 lipsind din sălile de examinare. Absenţe s-au înregistrat şi la proba de miercuri, 27 iunie, la matematică şi istorie, unde 326 elevi nu s-au prezentat. 

La cea de-a treia probă, de joi, 28 iunie (la alegere a profilului şi specializării) au lipsit 327 de elevi şi s-a înregistrat şi un caz de eliminare din examen, unul din candidaţii care a susţinut examenul la Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra Neamţ fiind prins cu un telefon mobil asupra sa. 

Anul trecut, rata de promovare a examenului de Bacalaureat în judeţul Neamţ a fost de 73,25%, înainte de contestaţii. În sesiunea iunie-iulie 2017, niciun candidat din Neamţ nu a obţinut media 10.00, cel mai bun rezultat (media 9,93) fiind obţinută de Alexandra Pavel de la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ. După recorectarea tezelor, procentul de promovabilitate a crescut la 74,51%, iar pe locul I în ierarhia mediilor a trecut Mihnea Bâlici (media 9,95), elev al aceluiaşi liceu, „Calistrat Hogaş”.

Conform calendarului de desfăşurare a examenului de bacalaureat, eventualele contestaţii pot fi depuse tot miercuri, 4 iulie, între orele 12 şi 16, recorectarea tezelor urmând să fie făcută între 5 şi 8 iulie, de o comisie din alt judeţ. Rezultatele finale vor fi afişate pe data de 9 iulie.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite