Neamţ: Falşi emisari ai preşedintelui Consiliului Judeţean bat la uşa primarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Pruteanu îi avertizează pe edili să ignore persoanele care fac uz de numele şi funcţia sa cu scopul de a contracta proiecte de dezvoltare rurală

Preşedintele CJ Neamţ a tras un semnal de alarmă primarilor din judeţ referitor la diversele persoane care fac uz de numele şi funcţia sa pentru a avea prioritate în contractarea unor proiecte în comunele nemţene. Acesta le-a cerut edililor locali să nu ia în calcul astfel de cereri şi şi-a anunţat disponibilitatea de a răspunde tuturor solicitărilor de verificare în cazul în care o terţă persoană se foloseşte de titulatura sa.

Singurele trimiteri pe care le fac sunt cele care rezultă în urma audienţelor pe care le acord în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean. Îi rog astfel pe toţi primarii să nu ia în considerare niciun fel de mesaj şi să respecte pentru orice lucrare Legea Achiziţiilor Publice", a declarat ieri Vasile Pruteanu, în cadrul unei conferinţe publice.

Se pare că aceste cazuri nu sunt unele singulare, întrucât şi prefectul judeţului s-a confruntat cu situaţii similare.

Au fost primite semnale din teritoriu de la mai mulţi primari ai unor comune nemţene care au avut cereri de la persoane care susţineau că vin din partea domnului preşedinte Pruteanu. Aceştia doreau să contracteze anumite lucrări în comunele respective", a declarat Dana Macsim, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite