Neamţ: Ce pot face nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sus în aer“ („Up în the air“) este o comedie în regia lui Jason Reitman, iar din distribuţie fac parte Vera Farmiga, George Clooney şi Anna Kendrick.

Ryan Bingham lucrează ca expert în resurse umane la o companie de consultanţă din Omaha-Nebraska. Meseria lui presupune dese călătorii cu avionul pentru a-i anunţa pe salariaţi că sunt concediaţi. Pelicula poate fi vizionată în acest weekend la orele 14.00, 16.00 şi 18.00, iar preţul este 6 lei.

Bloggerii nemţeni se întâlnesc în weekend
Pietrenii care au bloguri pot lua parte în acest sfârşit de săptămână la întâlnirea programată la Arena Cafe-Sport. Sâmbătă, de la ora 17.00, are loc cea de-a doua reuniune „off-line“ a bloggerilor din Piatra Neamţ. Evenimentul are ca obiectiv crearea unei comunităţi de  bloggeri în oraş şi evidenţierea celor activi. „Un blogmeet este o întâlnire între persoanele care deţin bloguri indiferent de platforma pe care o folosesc. Vom discuta despre blogging şi despre problemele oraşului, dar vom şi bârfi“, explică Sebastian Şerban, unul dintre organizatorii întâlnirii.

Christian Green mixează în oraş
DJ Christian Green va pune muzică sâmbătă seara, începând cu ora 23.00, în clubul Style. La petrecere sunt aşteptaţi DJ Badal, patru animatoare din Bucureşti, dar şi invitaţi VIP. Intrarea este liberă.

Două petreceri la Tequila
Clubul situat în Ştrandul Municipal dă startul la distracţie vineri, de la ora 23.00, la „Retro Party“, iar sâmbătă seara, la club Night. Programul muzical al celor două seri este asigurat de DJ Nedelcu.

Distracţie gratuită la Scala 
Iubitorii de petreceri pot lua parte în această seară la club Session în Viişoara. Organizatorii au anunţat că intrarea în club va fi gratuită, iar tinerii vor avea parte de oferte speciale la băuturile consumate. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite