Lider PSD de Neamţ despre propunerea lui Dragnea: „Bugetul este mai important pentru ţară, decât alegerile din PSD”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedinte PSD Neamţ consideră că ar fi o măsură pripită organizarea congresului partidului până la sfârşitul anului, aşa cum propune preşedintele executiv Liviu Dragnea.

Senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedinte al Camerei Superioare a Parlamentului, şi vicepreşedinte PSD Neamţ, nu este de acord cu devansarea Congresului partidului pe finalul acestui an, aşa cum s-a exprimat preşedintele executiv Liviu Dragnea 

„Eu cred că ar trebui respectat termenul de februarie 2015 pentru acest Congres, iar până atunci, fiecare organizaţie judeţeană să-şi facă o analiză proprie. Nu cred că măsurile de forţă care circumstanţiază o înfrângere sunt bune. Analiza trebuie făcută fără patimi şi există situaţii în care cei implicaţi în alegeri ar trebui să facă un pas înapoi, în funcţie de rezultatele obţinute”, a declarat senatorul Ioan Chelaru. 

Liderul social-democrat a mai precizat că un alt motiv pentru care Congresul PSD nu ar trebui organizat în decembrie ţine de activitatea parlamentarilor pe final de an.

„Activitatea Parlamentului va fi foarte intensă în perioada următoare cu pregătirea bugetului pe 2015. Bugetul este mai important pentru ţară, decât alegerile din PSD”, a mai adăugat senatorul Chelaru.

Deputatul Ionel Arsene, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Neamţ nu a comentat subiectul legat de devansarea Congresului, susţinând că nu are cunoştinţă de propunerea lui Liviu Dragnea.

„Dacă se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic să se facă în acest an, ca din ianuarie să ne ocupăm de guvern şi de guvernare, pentru că avem obiective serioase şi ţara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emoţie. Dacă nu se face congres, putem face un consiliu naţional de analiză şi de lansare a unor proiecte politice oricând”, a declarat duminică, 23 noiembrie, pentru Mediafax, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite