FOTO VIDEO Hala Pieţei Centrale din Piatra Neamţ a fost făcută scrum într-un incendiu devastator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreaga hală a fost mistuită de flăcări FOTO Adevărul
Întreaga hală a fost mistuită de flăcări FOTO Adevărul

Un incendiu puternic a distrus spaţiile halei centrale din Piatra Neamţ în noaptea de sâmbătă spre duminică. Echipajele de pompieri din întreg judeţul au fost mobilizate pentru ca incendiul să nu se extindă şi la construcţiile din jurul pieţei.

Incendiul a fost observat aproape de miezul nopţii de paznicul halei care l-a anunţat la 112. 

Martorii evenimentului au declarat că focul a pornit de la parterul construcţiei, din zona standurilor cu legume-fructe, şi s-a extins cu repeziciune la etaj. 

„Din punctul meu de vedere doar un scurt circuit putea să fie. Activitatea era închisă, totul era închis, paznicul era în zonă, de fapt el a şi anunţat incendiul. A pornit de jos incendiul, aşa am înţeles, de la standul cu legume, unde era o amenajare cu lambriu. S-a întâmplat ceva acolo, probabil un frigider supraîncălzit, o priză...va fi o anchetă de specialişti. Piaţa este asigurată, dar probabil că vor fi destule probleme cu cei care făceau comerţ aici, aveau marfă, sper să fie şi ei asiguraţi, pentru că aşa ar fi normal”, a declarat viceprimarul municipiului Piatra Neamţ, Aurelia Simionică.

Imagini de la incendiul din Piaţa Centrală (youtube):

Incendiul a fost lichidat complet spre dimineaţă, cu ajutorul echipajelor de pompieri mobilizate de la Detaşamentul din Piatra Neamţ şi din Târgu Neamţ, Roman, Săvineşti.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite