Chivorchian despre obiectivul Ceahlăului: „Vrem clasarea în primele 10 locuri. Am fixat și prime pentru cupele europene”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Chivorchian a revenit după 16 ani la clubul din Piatra Neamț
Gheorghe Chivorchian a revenit după 16 ani la clubul din Piatra Neamț

Oficialii grupării din Piatra Neamț vor ca în noul sezon al Ligii I să progreseze față de ediția trecută, când au terminat pe locul 11. Gheorghe Chivorchian compară formația pregătită de Costel Enache cu Unirea Urziceni din sezonul în care a cucerit titlul național.

Managerul general al FC Ceahlăul spune că obiectivul echipei în noul sezon va fi clasarea pe un loc lipsit de grijile retrogradării.

„Obiectivul este clasarea între locul 1-10, dar în discuția avută cu staff-ul tehnic și jucători, noi am făcut o comparație între ceea ce a însemnat Unirea Urziceni când a luat titlul, și Ceahlăul. Din punctul meu de vedere, nu este nicio diferență între ce a avut Unirea când a luat titlul și ce are Ceahlăul astăzi", a spus Chivorchian.

„Trebuie să ne dorim mai mult, să ne impunem ținte mai înainte, pentru că asta ne poate duce la progres. E normal anul acesta să ne dorim mai mult", consideră și antrenorul Costel Enache.

Oficialii grupării din Piatra Neamț au stabilit însă și prime speciale în cazul în care echipa va reuși în acest an o surpriză plăcută, respectiv o clasare pe loc de cupe europene:

„Așa am stipulat și în Regulamentul de Ordine Interioară un paragraf  în care am spus că dacă ne calificăm în cupele europene au un bonus, dacă ne ducem în grupele Europa League va fi un alt bonus. Dacă nu ne propunem astfel de obiective, nu le putem nici realiza", a mai spus Gheorghe Chivorchian.

Ceahlăul va debuta în noul sezon al Ligii I sâmbătă, 21 iulie, de la ora 19.00, în deplasare cu Petrolul Ploiești.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite