Bărbat din Neamț dat dispărut în Ungaria. Tocmai ce fusese externat dintr-un spital

0
Publicat:

Românul era în tranzit către Anglia, fiind pasager al unui autocar. Pe teritoriul Ungariei i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost dus la un spital maghiar. De acolo a fost externat a doua zi, după care a dispărut fără urmă. 

Aanei Ioan, românul dispărut în Ungaria FOTO Poliția Română
Aanei Ioan, românul dispărut în Ungaria FOTO Poliția Română

Poliţiştii caută un bărbat de 56 de ani, din Târgu-Neamţ, care a dispărut în 15 septembrie, pe teritoriul Ungariei, după ce a fost externat dintr-o unitate medicală, informează duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„La data de 17 septembrie 2022, în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Neamţ, cu privire la faptul că la data de 14 septembrie 2022, a plecat împreună cu tatăl său, Aanei Ioan, în vârstă de 56 de ani, cu un autocar spre Anglia. La data de 15 septembrie 2022, ajunşi pe teritoriul Ungariei, tatălui său i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar după externare, la aceeaşi dată, acesta ar fi dispărut", menţionează sursa citată.

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt: înălţime - 1.78 metri , greutate - 65 de kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. Bărbatul prezintă o cicatrice în zona posterioară a capului, iar degetul arătător de la mâna dreaptă este pe jumătate amputat. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă neagră, cămaşă albă, pantaloni de culoare albastru cu carouri, fiind încălţat cu pantofi de culoare neagră.

Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea găsirii acestuia. Au fost lansate trei ipoteze de lucru. Prima și cea mai plauzibilă este aceea că bărbatul ar fi pornit înapoi către domiciliul din România. A doua: că și-ar fi continuat drumul spre Anglia cu un mijloc de transport neidentificat. În fine, a treia ipoteză este și cea mai complicată: că bărbatul ar fi pățit ceva rău care l-a pus în imposibilitatea de a comunica cu familia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite