VIDEO Alegeri parlamentare 2016. Ilie Bolojan, secretarul general al PNL: "Am votat pentru ca România să meargă înainte şi să fie o ţară prosperă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Bolojan a voat de dimineata
Ilie Bolojan a voat de dimineata

Alegeri parlamentare 2016 Bihor. Ilie Bolojan, secretarul general al PNL şi primarul municipiului Oradea, a votat duminică dimineaţa, la ora 8,00, la Colegiul Naţional “Emanuil Gojdu” din Oradea. Acesta a declarat că a pentru ca România să meargă înainte şi să fie o ţară prosperă.

Alegeri parlamentare 2016 Bihor. "Am votat pentru judeţul Bihor, pentru Oradea şi pentru ca România să meargă înainte şi să fie o ţară prosperă”, a spus, după vot, Ilie Bolojan. 

El a făcut şi un îndemn pentru cetăţeni să meargă la urne. 

Alegeri parlamentare 2016 Bihor

“Orice orădean, orice român este important să meargă să voteze pentru că în felul acesta puterea pe care sistemul democratic i-a dat-o va fi folosită de el aşa cum crede el de cuviinţă”, a mai punctat primarul Ilie Bolojan. 

El a mai precizat că în cursul zilei se va deplasa la Bucureşti, pentru a urmări desfăşurarea alegerilor alături de conducerea PNL, însă numai după ce îşi va duce să voteze şi pe cele două fiice ale sale. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite