UPDATE Un nou termen în procesul de divorț al europarlamentarului Tokes Laszlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul de divorț al europarlamentarului Tokes Laszlo a ajuns astăzi la al treilea termen. Până acum Tokes nu s-a prezentat niciodată la instanță, el fiind reprezentat doar de avocat.

ora 13.30 Tokes Laszlo nu s-a prezentat nici de această dată la procesul de divorț. A fost reprezentant doar de avocat. Tokes Edith a venit la instanță însoțită de avocatul ei și a refuzat să facă orice declarație. "Până la sfârșitul procesului nu declarăm nimic pentru că e seccretizat", a declarat avocatul femeii, Kovacs Zsolt, la ieșirea din instanță.

Procesul soților Tokes se ține cu ușile închise, la cererea celor doi. Mai mult, niciunul dintre ei nu vor să ofere detalii despre divorț. "Probabil și astăzi procesul va avea loc tot cu ușile închise", a declarat Kovacs Zsolt, avocatul lui Tokes Edith.

Edith Tokes a depus cererea de divorț la 23 martie. În cererea de divorț ea îl acuză pe fostul episcop de Piatra Craiului și de infidelitate. În dosarul depus la instanță, Edith Tokes solicită să revină la numele anterior și pensie alimentară pentru doi dintre copii. Cei doi sunt căsătoriți din 1985 și au împreună trei copii. Din declarațiile avocatului lui Tokes Edith,  reiese că cei doi nu mai trăiesc ca soț și soție de aproape 20 de ani.

Procesul de divorț al europarlamentarului Tokes Laszlo a fost secretizat

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite