UPDATE Cristian Tabără suferă de sindromul Cushing, asociat cu impotență și devieri sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul medical de la unitatea militară unde Cristian Tabără și-a satisfăcut o parte din stagiul militar a ajuns pe masa polițiștilor. Potrivit avocatei Ingrid Alexandrescu, din acte rezultă că omul de televiziune suferă de sindromul Cushing. Una dintre fostele soții ale lui Cristian Tabără a recunoscut pentru Adevărul de Seară Oradea că a știut de boala acestuia. Actuala soție se abține de la comentarii.

Update ora 14.30

Loredana Tabără, actuala soție a realizatorului TV, refuză să facă declarații pe tema bolii care l-a scos pe Cristian Tabără din armată. „Nu am nimic de declarat despre acest subiect”, a spus Loredana, care a fost prezentatoare TV la un post local din Oradea și a cochetat o vreme cu scena, cântând în formația de muzică ușoară Enjoy.

Ingrid Alexandrescu, avocata Alexandrei Bodnaru, fetița care în 2010 l-a acuzat de abuz sexual pe orădeanul Cristian Tabără, a cerut actele medicale depuse de către Tabără pentru a-și întrerupe stagiul militar, pentru a dovedi că acesta are tulburări de comportament.

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit o fetiță de 12 ani

Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare

image

Fosta lui soție știa

Orădeanca Daiana Ghender (foto), care a fost căsătorită în urmă cu circa 20 de ani cu Cristian Tabără, a declarat anul trecut  că adevărul despre fostul ei soț se află în dosarul său medical, prin care acesta a renunțat la armată. „Am fost căsătoriți aproximativ un an. Am știut că fostul meu avea această boală", a spus astăzi Daiana Ghender, refuzând să comenteze modul în care boala Cushing i-a afectat sau nu relația cu fostul soț.

image

S-a căsătorit din nou, în iulie 2010, cu Loredana Lascu (foto)

Scandalul iscat în urma acuzațiilor de pedofilie nu a reușit să împiedice nunta dintre Cristian Tabără și mult mai tânăra orădeancă Loredana Lascu (26 ani). Cei doi s-au căsătorit la 31 iulie 2010. Cununia religioasă s-a desfăşurat la Praid, în judeţul Harghita, iar petrecerea de nuntă, la restaurantul Gonduzo din Odorheiu Secuiesc.

Cristian Tabără s-a căsătorit cu Loredana Lascu, mult mai tânără decât el

VIDEO + FOTO O orădeancă se căsătorește sâmbătă cu omul de televiziune Cristian Tabără

Anomalie rară

Sindromul Cushing este o anomalie rară care apare atunci când organismul este expus la o cantitate mult prea mare a unui hormon, numit cortizol.. Sindromul Cushing poate determina obezitate, modificări ale pielii și fatigabilitate (oboseala) precum și unele afecțiuni ca diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, depresia și osteoporoza. Dacă sindromul Cushing nu este tratat poate cauza moartea, se arată pe site-il www.sfatulmedicului.ro. Potrivit psihologilor, caracteristicile sindromului Cushing sunt manifestările instinctive și violente greu de controlat. Mai mult, în anumite momente în care bolnavul de Cushing este stimulat sexual devine greu de oprit în intenţiile sale. De multe ori, sindromul se asociază cu impotenţa, o boală care provoacă grave frustrări sexuale. Psihologul orădean Camelia Bodea a spus că sindromul Cushing poate provoca probleme de erecție la bărbați. „Printre simptomele sindromului Cushing pot fi enumerate depresia, anxietatea, problemele sexuale”, a spus Camelia Bodea.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite