Un ucrainean a încercat să iasă din România cu documente false, de polonez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politiştii de frontieră bihoreni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Borş, un cetăţean ucrainean care s-a legitimat cu două documente poloneze false, obţinute în schimbul sumei de 500 de euro. Bărbatul intenţiona să ajungă în Belgia.

Potrivit informaţiilor transmise de către Cătălin Simuţ, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie de Frontieră Bihor, bărbatul respectiv s-a prezentat luni la ieşirea din ţară prin PTF Borş, legitimându-se cu  o carte de identitate si un permis de conducere de polonez. „Poliţistul de frontieră care a efectuat controlul a avut suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale documentelor poloneze, motiv pentru care persoana în cauza a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră Borş, pentru verificări suplimentare. În urma acestora s-a constatat că bărbatul în cauză este cetăţean ucrainean şi are vârsta de 49 de ani", a spus Cătălin Simuţ.

500 de euro

Bărbatul, care intenţiona să ajungă în Belgia, a spus că şi-a procurat documentele poloneze falsificate pe teritoriul Ucrainei, de la o persoană pe care nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 500 euro.  „Având în vedere cele constatate, bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmaririi penale", a spus Cătălin Simuţ.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite