Un copil a murit după ce căruța în care se afla a fost lovită de o mașină. Șase persoane rănite

0
Publicat:

Accidentul a a avut loc luni seară, în județul Bihor. Traficul rutier este oprit în ambele direcţii, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Accidentul a avut loc în județul Bihor FOTO: ISU Crișana
Accidentul a avut loc în județul Bihor FOTO: ISU Crișana

Un grav accident de circulație a avut loc luni seara, pe DN 76 Beiuş-Oradea, în zona localităţii Hidişelu de Sus, judeţul Bihor.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism şi o căruță, evenimentul fiind soldat cu decesul unui copil și rănirea  altor șase persoane, acestea  fiind evaluate medical la faţa locului.

Când au venit medicii, copilul se afla în stop cardio-respirator.

”În seara zilei de luni, 14 noiembrie a.c., la ora 20.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Hidişelu de Sus, la ieşirea înspre localitatea Tăşad, eveniment în care au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane adulte şi o căruţă în care se aflau trei adulţi şi un copil”, potrivit ISU Bihor.  

Din păcate, copilul a decedat, în ciuda manevrelor de resucitare efectuate de medici.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean Bihor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit în ambele direcţii, pentru aproximativ 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite