Trupele de dansatori orădeni au făcut legea la festivalul Nymphea Dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au întrecut în „figuri" de dans, și-au etalat cele mai bune mișcări, au dat tot cea fost mai bun îi ei și au reușit să se califice pe primele locuri la festivalul Nymphea Dance. Laureații competiției au fost premiați aseară al Casa de Cultură a Sindicatelor.

Oradea a fost pentru câteva zile capitala dansului unde zeci de trupe și tineri din toată țara s-au întrecut în mișcări de dans. Participanții la festivalul Nymphea Dance s-au luptat în pași de hip-hop și break-dance, iar cei mai buni au plecat acasă cu premii.

Cinci trupe orădene au ajuns pe podium

La categoria 7-12 ani, cei mai buni dansatori au fost tinerii din trupa Ritm-Mic din Oradea, urmați de cei de la Mini Clevers din Marghita și pe locul trei de dansatorii din Cool Time, tot din Oradea.  Pe podium, la categoria 12 - 17 ani, au urcat cu locul întâi marghitenii din trupa Clevers, urmați de constănțenele din Diamond Girls și pe trei de dansatorii din Lil Style, din Brăila. Cei mai buni dansatorii la categoria peste 18 ani au fost băieții de la Black Time din Budapesta. Locurile doi și trei au fost adjudecate trupelor B-Real din Oradea respectiv Pool Family din Debrecen, Ungaria. Chiar și la ultima categorie de dans, 7 - 30 de ani, orădenii au reușit să se remarce. Trupa Future M&Q  a demonstrat că este cea mai bună, fiind urmată pe locul doi de tinerii orădeni de la Boom Box și pe trei de cei de la ASET Crew din Budapesta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite