TIMP LIBER: Gheorghe Iovu, magicianul sufletelor, cântă în Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul este invitat la o spectacol de muzică şi poezie. Muzicianul Gheorghe Iovu, faimos prin muzica sa terapeutică, va susţine astăzi un spectacol alături de celebra actriţă Daniela Nane.

CITEȘTE ȘI

Recomandări de weekend / „Zilele Muzeului“ deschid porţile Palatului Baroc

„Serata de Muzică şi Poezie” va avea loc începând cu ora 18.00 la Filarmonica de Stat Oradea.  Prin acest spectacol, orădenii sunt provocaţi să-şi deschidă sufletul şi să se elibereze din stresul cotidian. Muzicianul Gheorghe Iovu vine în Urbea de pe Criş pentru prima dată în acest an. Pasionat de muzică de mic copil, solistul specializat în chitară şi canto a devenit celebru după revoluţie când a descoperit că prin muzică oamenii îşi pot vindeca sufletul şi trupul. „Nu creez când vreau, ci când vine inspiraţia aceea divină”, susţine compozitorul care până la ora actuală a scos zece albume pe piaţă şi a punctat nenumărate concerte în ţară şi în Statele Unite ale Americii.

Iovu a descoperit efectele benefice ale muzicii asupra oamenilor atunci când a cântat în clinici şi spitale. La ora actuală, este singurul meloterapeut atestat din ţară. Alături de el, pe scenă va urca actriţa Daniela Nane, cunoscută din filme ca Orient Express sau Effect 30. Propunerea celor doi artişti este de a crea o atmosferă înălţătoare de boemie şi frumos. Preţul unui bilet este 25 de lei.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite