Termenul pentru plata impozitelor locale şi pentru depunerea unor declaraţii a fost prelungit

0
0
A fost prelungit termenul de plata a impozitelor
A fost prelungit termenul de plata a impozitelor

Au fost prelungite termenele de depunere a declaraţiilor în vederea stabilirii cuantumului impozitelor locale pe anul 2016, precum şi termenele de plată a unor impozite locale.

Termenul de declarare a clădirilor cu destinaţie nerezidenţială sau mixtă deţinute de persoanele fizice a fost prelungit de la 31 martie, la 31 mai. De asemenea, termenul de declarare a clădirilor deţinute de persoanele juridice a fost prelungit de la 31 martie la 31 mai.

A fost prelungit şi primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren şi pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil, de la 31 martie, la 30 iunie. Odată cu modificarea termenelor de declarare şi de plată, sunt prelungite şi termenele legate de facilităţi. Contribuabilii care achită integral până la 30 iunie 2016 impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de către Consiliul Local - 10% în cazul persoanelor fizice şi 5% pentru cele juridice.

Persoanele fizice şi juridice pot depune declaraţii pentru mijloacele de transport şi mijloacele de transport radiate până la data de 31 mai (în loc de 31 martie). 

Mai multe - Oradea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite