Tânăr de 17 ani ucis de un şofer beat şi drogat care a intrat cu maşina într-un parapet. Victima a murit în chinuri cumplite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moarte cumplită pentru un tânăr de 17 ani din Bihor care a murit secţionat de un parapet, după ce şoferul maşinii în care se afla, băut şi drogat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat frontal în peretele de metal care a străpuns autoturismul, maşina rulând în acest fel peste 27 de metri.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de poliţişti, accidentul s-a produs marţi după-amiază pe un drum comunal aflat în apropierea localităţii Petid, un sat din comuna bihoreană Cociuba Mare. 

În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cărăsău - Petid, şoferul de 20 ani, proaspăt întors din Franţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă, a intrat frontal într-un parapet metalic de pe partea stângă a carosabilului, care a străpuns autoturismul, maşina rulând cu parapetul în interior peste 27 de metri. 

În urma accidentului rutier, un tânăr de 17 ani, din comuna Cociuba Mare, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, a fost străpuns de parapet, care i-a secţionat corpul, provocându-i moartea. 

O fetiţă de 12 ani, pasageră pe bancheta din spate, a scăpat cu leziuni uşoare. Tot uşor a fost rănit şi şoferul, care a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea cu leziuni la o mână. "A fost operat în cursul zilei de miercuri", a explicat purtătorul de cuvânt al UPU SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc. 

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul de 20 de ani care conducea autoturismul, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat pentru prezenţa substanţelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei în organism a substanţelor cu efect psihoactiv. 

Cum şoferul este internat în spital, procurorii nu au luat faţă de el măsuri preventive. "În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru documentarea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier", a explicat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite