Studenţii de top de la Universitatea din Oradea au fost felicitați în cadrul unei festivități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua oară, conducerea Universităţii a premiat şefii de promoţie. Cei mai buni 97 de studenţi, care sunt acum absolvenţi ai Universităţii din Oradea, au primit recunoaşterea rezultatelor la învăţătură.

Dintre premianţii Universităţii Oradea au existat trei care au reuşit să termine facultatea cu 10 pe linie. Este vorba despre Raluca Răpsigan – absolventă de Litere, specializarea Engleză-Germană, Radu Mikloş - Protecţia Mediului, specializarea Inginerie în industria alimentară, şi Floare Ruşti - Protecţia Mediului, specializarea Controlul produselor alimentare.
„Şcoala îmi ocupă destul de mult timp şi a fost destul de greu la anumite materii. Unele examene au fost dificile, dar cel mai greu cred că a fost cel de la Limba şi literatura germană”, a explicat Raluca Răpsigan. Studenta spune că volumul de muncă este mare la Facultatea de Litere pentru că este mult de citit, iar dacă asta nu e suficient, mai există şi înţelegerea mesajului transmis de autor şi morala povestirii. Ideea premierii şefilor de promoţie a pornit de la reprezentanţii studenţilor în Senatul Universităţii. Cei mai studioşi studenţi au fost scoşi în faţă pentru a li se recunoaşte eforturile, ieri, în Aula Magna a Universităţii din Oradea.
Un număr de 97 de studenţi orădeni au fost felicitaţi de conducerea instituţiei de învăţământ, pentru rezultatele obţinute pe parcursul studiilor de licenţă. Meritele lor au fost recompensate de Universitatea din Oradea cu diplome şi premii care au constat în cărţi.

Gala premianţilor
„Este al doilea an în care organizăm gala absolvenţilor, în care îi recompensăm pentru eforturile depuse. Totuşi acesta este primul an în care acordăm diplome de excelenţă. Acestea sunt dedicate celor care au finalizat studiile cu media 10 pe linie”, a declarat Elena Bonchiş, prorector pe problemele studenţilor de la Universitatea din Oradea.
Dintre cei 97 de şefi de promoţie de la specializările orădene nu mai puţin de 13 au provenit de la Facultatea de Ştiinţe Economice. Ca număr de absolvenţi premiaţi au urmat cei de la Facultatea de Protecţia Mediului şi Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, cu câte zece premianţi, şi studenţii de la Facultatea de Medicină, cu nouă absolvenţi.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite