Sinistrații din Ialomița le mulțumesc bihorenilor pentru alimentele donate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentele au ajuns în localităţile sinistrate
Alimentele au ajuns în localităţile sinistrate

Locuitorii județului primesc mulțumiri pentru ajutoarele trimise către românii care au rămas sinitrați din cauza căderilor de zăpadă. Conducerea județului Ialomița a trimis o scrisoare de mulțumire adresată atât către oamenii care au făcut donații, cât și către Prefectura Bihor, care a inițiat acțiunea.  

Beneficiarii alimentelor care au fost trimise din Oradea pentru românii blocați în case din cauza zăpezii au rămas impresionați de gestul caritabil al locuitorilor din Bihor.

„În calitate de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița și martor la catastrofele provocate de fenomenele meteorologice extreme ce au cuprins județul Ialomița pentru zeci de zile consecutiv, în numele semenilor noștri care, în aceste momente de grea încercare, au beneficiat de gestul nobil de întrajutorare de care ați dat dovadă, doresc să vă transmit mulţumirile mele și recunoștința față de munca depusă pentru crearea unui drum spre viitor", se arată în scrisoarea trimisă de Petru Mădălin Teculescu, prefectul județului Ialomița și  președintele comitetului.

În data de 14 februarie un camion cu bunuri pentru sinistraţi, donate de bihoreni, a spre localităţile izolate din cauza zăpezii. Prefectul Găvrilea Ghilea le mulţumeşte bihorenilor pentru donaţiile făcute şi îşi exprimă credinţa că astfel de gesturi de omenie îi caracterizează pe toţi bihorenii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite