Serbările Zăpezii la complexul de schi Piatra Grăitoare: concerte, concursuri, foc de artificii şi ski gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turistii sunt asteptati sa schieze gratuit Foto Adevarul
Turistii sunt asteptati sa schieze gratuit Foto Adevarul

Oraşul Nucet găzduieşte în acest weekend la Complexul de schi "Piatra Grăitoare" o nouă ediţie a „Serbărilor zăpezii“. Mii de turişti sunt aşteptaţi să participe la cel mai important eveniment de acest gen din judeţul Bihor, în perioada 15 – 17 februarie 2013.

Astăzi de la ora 17.00, startul serbărilor se va da cu o  discotecă în aer liber, atmosfera fiind încălzită de Dj Foya, iar între orele 19 şi 21, turiştii vor putea  schia gratuit.


Mâine, între orele 11.00 şi 13.00, participanţii vor fi angrenaţi în concursuri cu surprize, în timp ce de la ora 15 vor începe recitalurile de muzică populară oferite de Ansamblul din Şuncuiuş, Ansamblul "Dumbrava" din Bălnaca, Ansamblul "Muguri şi Mlădiţe de tezaur" din Beiuş şi de Ansamblul Profesionist Crişana alături de Leontin Ciucur şi Cornel Borza.


De la ora 18.00, îşi vor face apariţia Lucian Oros, trupa Acces şi Natalia Selegean. Seara musicală se va încheia  cu un concert oferit, de la ora 20.00, de trupa DJ Project.


De la ora 20.50, spectatorii vor putea urmări coborârea cu torţe pe pârtie a salvamontiştilor bihoreni, urmată, de la ora 21.00, de un foc de artificii.


În ultima zi a serbărilor, de la ora 10.30, muzica va fi asigurată din nou de DJ Foya, în paralel urmând să fie organizate din nou concursuri. Acestea vor continua şi de la ora 11, însă, de data aceasta pe scenă vor urca interpreţii de muzică etno Sabina Leonte şi Sânziana Toader, prezentator al evenimentului fiind Victor Mihalcea.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite