Rampe pentru bicicliști, teren de sport și spații de joacă pentru copii pe Densușianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de amenajare a malulului drept al Crișului, pe porțiunea dintre podul Decebal și Densușianu continuă. Până în prezent au fost dislocate construcțiile din beton și au fost montate băncile de odihnă. În următoarea etapă se construiesc rampe pentru bicicliști și se amenajează locuri de joacă.

Primăria Oradea amenajeaze şi zonele adiacente blocurilor aflate pe malul drept între podul Decebal şi Densuşianu, până la jumătatea lunii iulie. Până acum în această zonă au fost dislocate construcţiile din beton şi au fost montate băncile de odihnă. 

În prima săptămână din iunie se va finaliza curăţarea terenului de pietre şi bucăţi de teren şi se va nivela terenul. Tot în luna iunie se vor asfalta aleile care fac legătura dintre mal cu zona de blocuri şi se vor amenaja rampe pe mal pentru accesul bicicliştilor şi cărucioarelor de copii.

Până în prima săptămână din iulie vor fi montate filigoriile pe plăcile de beton care au fost deja turnate. Totodată, se va amenaja o zonă pentru câini după modelul celei de pe malul stâng, care va fi amplasată lângă terenul de sport existent. Astfel, câinii nu vor avea acces în zonele de joacă pentru copii. În cele patru zone amenajate pentru copii vor fi montate aparatele de joacă, respectiv tobogane, leagăne, balansoare, figurine pe arc şi carusel.

În ceea ce priveşte terenul de sport, acesta va fi împrejmuit iar porţile înlocuite în aşa fel încât să poată fi folosit şi pentru jocurile de fotbal şi pentru cele de baschet.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite