Primăria Oradea amenajează încă trei spaţii de joacă pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea a achiziţionat de la firma Dupex un nou set de echipamente pentru dotarea domeniului public şi a zonelor verzi.  Valoarea complexelor de joacă este de peste 43.700 de lei.

Potrivit informațiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, spațiile vor fi amenajate pe strada Xenopol (în apropierea fostei fabrici Înfrăţirea) și pe strada Apelor (în cartierul Episcopia). „Pe stada Xenopol, în noul loc de joacă amenajat pentru copii, va fi montat un complex de joacă multifuncţional cu 5 tobogane şi două leagăne, un carusel orizontal pentru 6 persoane şi un leagăn cu două locuri. Acelaşi tip de echipamente vor fi montate şi în noul loc de joacă de pe strada Apelor", se arată în comunicat.

Urmează strada Ion Bogdan

Contractul de furnizare a aparatelor de joacă este în valoare de peste 43.700 lei, echipamentele urmând să fie montate în următoarele săptămâni, până la începutul lunii aprilie. Totodată, Primăria Oradea mai are în vedere amenajarea, în această primăvară, a unui nou spaţiu de joacă pe strada Ion Bogdan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite