Poveşti de viaţă impresionante, alături de Horaţiu Tănescu şi Camelia Vaida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre poveştile extraordinare care pot fi ascultate de orădeni la cea de-a doua ediţie a 11even Oradea se află şi cea a Cameliei Vaida şi a lui Horaţiu Tănescu. 

Horațiu Tănescu și-a înființat propria firmă de soft (East Technologies) încă din liceu. Totul a pornit de la pasiunea pentru calculatoare, pasiune care în timp s-a transformat într-o poveste de succes. Undeva prin clasa a X-a, a pus pe Internet primul său program gratuit iar acum, prin East Technologies vinde în întreaga lume, programe de securitate care şterg datele de pe calculatoare şi asigură astfel protecţia informaţiilor pentru instituţii şi firme.

Camelia Vaida a pus bazele revistei ProEgal, o revistă dedicată familiei, care s-a născut datorită baiețelului său Alex Vlad, pe care îl mai are datorită miracolelor și credinței. La vârsta de 3 ani și 5 luni, Vlăduț a fost  diagnosticat cu rabdomiosarcom, tumoare malignă cu metastaze, în spatele maxilarului, inoperabil, datorită locației. La 11even va împărtăși mai multe despre renaștere și speranță, lupta dusă și drumul parcurs spre vindecarea lui Vlăduț, de-a lungul celor 8 luni de tratament în Germania și Elveția. Titlul discursului său este: "Am cucerit lumea cu un zâmbet"

Participarea la evenimentele 11even se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul http://11even.ro/2012/bilete/ . Tot pe http://11even.ro/2012/bilete/  pot fi aflate toate informaţiile despre preţurile biletelor si ofertele speciale.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite