Percheziţii la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală cu legume şi fructe. Prejudiciul este de peste 2,5 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuinţele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare şi Timişoara sunt percheziţionate de poliţiştii bihoreni. Descinderile au loc într-un dosar de evaziune fiscală, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro.

Poliţiştii bihoreni efectuează şase percheziţii la locuinţele a patru persoane bănuite că au prejudiciat bugetul de stat cu peste 2,5 milioane euro, prin evaziune fiscală

În cursul dimineţii, începând cu ora 07.00, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează şase percheziţii în municipiile Oradea, Satu Mare şi Timişoara, la sediile sociale ale unor societăţi comerciale şi locuinţele a patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de legume - fructe.

La acţiunea desfăşurată pentru probarea activităţii infracţionale a celor în cauză participă peste 30 de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Bihor şi de la serviciile de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Satu Mare şi I.P.J. Timiş. În cauză se beneficiază de suportul tehnic al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 2.500.000 de euro.

La finalizarea percheziţiilor, persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor pentru audieri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite