Oraşul din România care l-a impresionat pe cunoscutul regizor Tudor Giurgiu: „M-a dat pe spate. Mergeţi să vedeţi locuri absolut fascinante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Giurgiu Foto-Facebook
Tudor Giurgiu Foto-Facebook

Cuvinte de laudă la adresa oraşului Oradea din partea cunoscutului regizor clujean Tudor Giurgiu. Aflat în trecere prin oraşul de pe Criş, preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) a scris o postare pe Facebook în care îşi îndeamnă prietenii să viziteze oraşul.

“Oradea m-a dat pe spate (încă o dată). Mergeţi să vedeţi Palatul Baroc (în lucrări intense de renovare), Cetatea, Sinagoga Sion şi multe alte locuri absolut fascinante. Un oraş fabulos!”, a scris Tudor Giurgiu pe Facebook, unde a publicat mai multe fotografii surprinse în Piaţa Unirii, pe malul Crişului, în pasajul Vulturul Negru şi în Palatul Baroc.

Postarea regizorului a adunat numeroase reacţii pe reţeaua de socializare, mulţi dintre prietenii săi confirmând că Oradea arată bine, dar şi alte laude.

De asemenea, mesajul lui Giurgiu a fost preluat şi de presa din Cluj Napoca, jurnaliştii amintind, cu acest prilej, de proiectele pe fonduri europene derulate în Oradea ori de programul de reabilitare a faţadelor, implementat la dorinţa primarului Ilie Bolojan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite