Orădenii de la “Românii au talent” vor să facă lumea să creadă în magie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Malița
Eduard Malița

Eduard Maliţa (19 ani) şi Bianca Oniţa (20 de ani) participă la emisiunea-concurs "Românii au talent", dorind să ne poarte pe o cale magică şi să ne facă să credem că totul e posibil. Eduard a renunţat la fotbal pentru iluzionism, iar Bianca a făcut performanţă în gimnastică ritmică.

Tinerii care au făcut senzaţie la preselecţiile de la Timişoara pentru emisiunea "Românii au talent" sunt un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa reală. Ambii speră că show-ul TV le va schimba viaţa. Cei doi doresc să demonstreze că nu ai nevoie de o armată de oameni ca să realizezi un spectacol de neuitat. "Ajung două persoane, dar două persoane potrivite, care ştiu ce vor", spun Eduard şi Bianca.

Fost fotbalist

Eduard Malița (19 ani) este cel mai tânăr magician profesionist din România, fiind absolvent al Academiei de Magie din România. Orădeanul spune că a descoperit iluzionismul din întâmplare, pe vremea când unica lui pasiune era fotbalul.  „La vârsta de opt ani, ca orice băiat, eram pasionat de fotbal", povesteşte Eduard. „Inițial a fost o joacă în care m-am implicat alături de câțiva prieteni. Așa am ajuns să joc la Juventus Oradea", spune băiatul. Eduard a făcut fotbal timp de șapte ani și a optat pentru poziția de portar. După un accident, în timpul lunilor de recuperare şi-a făcut loc în viaţa lui iluzionismul. „Aveam în total cinci degete pe care le puteam folosi. Am găsit pe Internet un truc cu monezi. Am reuşit să-l fac aşa, în ghips", explică orădeanul.
Doi ani mai târziu, Eduard s-a urcat în tren spre Galaţi, hotărât ca prima lui experienţă cu publicul să fie direct într-un concurs naţional. „Am luat locul doi. Juriul a fost impresionat de trucurile pe care le stăpâneam la o vârstă atât de fragedă

image

Gimnastă de succes

Pasionată de gimnastică ritmică şi aerobică, tânăra şi-a dat seama că mobilitatea ei este un mare atuu în spectacolele de iluzionism. Chiar dacă a făcut performanţă în întrecerile sportive, Bianca nu a reuşit să iubească atletismul la fel de mult ca show-urile de gimnastică. „În timpul liceului â. Am avut atunci şansa să cunosc un magician, coleg cu mine de liceu. Ne-am împrietenit şi a început să-mi dezvăluie diverse trucuri prin care-şi uimea spectatorii", povesteşte orădeanca. Tânăra s-a simţit atrasă de domeniu şi şi-a dat seama că mobilitatea şi talentul la dans fac din ea asistenta perfectă. „Alături de Eduard am creat echipa Perfect Duo. L-am asistat în spectacole şi ne-am bucurat de succes împreună, inclusiv la festivalurile naţionale de gen", a mai spus Bianca.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite