O săptămână plină cu activități distractive la Orășelul Copiilor din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În săptămâna următoare, Orășelul Copiilor organizează o serie de evenimente dedicate celor mici, care se află în vacanța de iarnă. Astfel, copiii vor putea realiza cadouri personalizate celor dragi, în cadrul atelierelor de creație, vor putea urmări spectacole de colinde sau vor putea vedea fotografii ale Terrei, făcute din spațiu.

Seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă continuă în Orăşelul Copiilor în perioada următoare. Dacă în săptămâna care se încheie au avut prioritate activităţile cu caracter şcolar, şi serbările de sfârşit de an, în perioada vacanţei personalul din Orăşelul Copiilor pregăteşte un program variat, destinat pe de o parte relaxării şi divertismentului,  iar pe de altă parte educării şi stimulării creativităţii.

În zilele de 15, 17 şi 22 decembrie, între orele 15:00 şi 17:00,  vor avea loc ateliere de creaţie, în cadrul cărora copiii vor putea realizar cadouri celor dragi. "La aceste ateliere pot să participe în mod gratuit copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, obiectele pe care le realizează urmând a constitui un dar personalizat pentru părinţii, bunicii sau fraţii lor", spune Carmen Cherteș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Marţi, 15 decembrie, de la ora 16:00, pe scena amfiteatrului din Orăşelul Copiilor va avea loc „Spectacolul Crăciunului", având ca protagonişti Generaţia Dunamis şi Biserica Copiilor. Călin Ciuciui şi tinerii colindători care îl însoţesc îi aşteaptă pe toţi copiii la acest spectacol cu surprize.

Joi, 17 decembrie, de la ora 16:00, cei mici sunt invitaţi la o „Călătorie în jurul pământului", sub îndrumarea profesoarei Valentina Matei, membră a Astroclului „Meridian 0" şi colaboratoare a NASA. ȚProiectul se va desfăşura în sala de conferinţe de la etajul clădirii Pavilionului de Joacă pe durata a 90 de minute, adică exact atât cât îi ia Staţiei Spaţiale Internaţionale să înconjoare Pământul. Cu acest prilej copiii vor putea vedea fotografii ale Terrei făcute de astronauţii de pe Staţia Spaţială", spune Carmen Cherteș. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite