Motivul halucinant pentru care o adolescentă de 13 ani şi-a înjunghiat bunica de mai multe ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 13 ani şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit. Se pare că tânăra a recurs la acest gest extrem după ce bunica nu i-ar fi permis să iasă afară şi a închis-o în casă.

O fetiţă de 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit. Incidentul s-a petrecut miercuri seara, într-un apartament din Piaţa Bucureşti.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti care au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dacă viaţa victimei a fost pusă în pericol", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În funcţie de rezultatul cercetărilor, poliţiştii vor face şi încadrarea juridică a faptei.

În apartamentul în care s-a petrecut incidentul locuiesc bunica, nepoata şi mama acesteia. Părinţii fetei sunt divorţaţi de mai mulţi ani, şi nu este pentru prima dată când tânăra cauzează probleme familiei. Tânăra, eleva la un liceu confessional din oraş, a mai fugit de acasă.

În ce o priveşte pe bunica fetei, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean şi a fost internată la secţia de Terapie Intensivă, urmând ca medicii legişti să stabilească dacă i-a fost pusă viaţa în pericol.â

"Pacienta a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu plăgi înjunghiate torace posterior. Starea ei este stabilă", a precizat dr. Alexandru Mateoc,  purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor.

OradeaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite