Mii de orădeni apelează la programul Rabla pentru a obține o mașină nouă în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii se grăbesc să caseze mașinile vechi pentru una nouă
Orădenii se grăbesc să caseze mașinile vechi pentru una nouă

Majoritatea bihorenilor vin la Remat cu câte două sau trei mașini pentru casare. Numărul cererilor a crescut cu 40% față de anul trecut, deși programul abia a luat startul. Companiile spun că fac față cu greu numărului mare de cereri.

În Oradea există trei companii care se ocupă de preluarea rablelor, iar reprezentanții societăților susțin că fac față cu greu numărului mare de cereri.
„Din 19 februarie și până în prezent am casat 1.000 de mașini și sunt convins că numărul se va dubla până la finele lui martie. Abia facem față cererilor", explică Ciprian Pantea, directorul local al Remat Invest. Bihorenii profită din plin de faptul că pot casa mai multe mașini. „Majoritatea vin cu câte două sau trei mașini, apelează la cunoscuți să-și caseze mașinile pentru ei", spune Pantea. Directorul susține că la ora actuală programarea trebuie făcută cel puțin cu o săptămână înainte. „Am ajuns să trimitem acasă oameni. Îi reprogramăm, pentru că nu vrem să-i ținem inutil la coadă", a mai precizat Pantea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite