Mai mulţi bihoreni sunt urmăriți penal pentru vânzarea a peste 30.000 de petarde interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au confiscat materiale pirotehnice din mai multe pieţe din judeţ
Poliţiştii au confiscat materiale pirotehnice din mai multe pieţe din judeţ

Ieri, poliţiştii bihoreni au desfăşurat mai multe acţiuni în judeţ pentru a verifica în ce fel se desfăşoară comerţul cu petarde şi obiecte pirotehnice. În urma acţiunii, aceştia au confiscat mai mult de 30.000 de petarde şi au dat mai multe amenzi contravenţionale.

Ieri în jurul orei prânzului un orădean a fost prins în flagrant de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor în timp ce încerca să vândă, într-o piaţă din Beiuş, 28.500 de petarde ambalate în 540 de cutii şi 159 de artificii interzise. F.G., de 47 de ani, avea marfa în maşină, de unde şi comercializa petardele interzise.

„Într-o piaţă din Oradea, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor au depistat două orădeance de 16, respectiv 17 ani, care deţineau fără drept şi ofereau în mod ilegal spre vânzare 1.200 de petarde şi 12 artificii", explică purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu.

Toţi cei prinşi cu materiale pirotehnice interzise sunt acum sub supravegherea poliţiştilor, aceştia începând penală, în cazurile celor prinşi în flagrant.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite