Ilinca Vandici situată mai bine decât Crina Abrudan în topul celor mai sexy femei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici și Crina Abrudan sunt singurele bihorence din topul Celor mai sexy 100 de femei din lume din 2011, realizat de revista FHM. Amândouă sunt situate în prima jumătate a topului. Gilda Tatu (fostă Ghețe), o orădeanca lansată în aceeași revistă, a ieșit din topul din acest an. VEZI GALERII FOTO CU CRINA ȘI ILINCA!

Ilinca Vandici, cunoscută pentru emisiunile TV și mai nou pentru rolul din telenovela "Narcisa sălbatică", este cea mai bine clasată bihoreancă, în preferințele cititorilor revistei. Aflată pe locul 17, pentru al doilea an consecutive, Ilinca a surclasat vedete ca Natalie Portman, Charlize Theron, Scarlet Johansson sau Mihaela Rădulescu.

Ilinca Vandici este orădeancă

Vedeta știrilor sportive, Crina Abrudan, s-a clasat în 2011 pe locul 44. Ea a reușit să crească în topul preferințelor bărbaților, având în vedere că în 2010 a fost doar pe locul 89. "Deși s-a anunțat că nu va mai prezenta știrile sportive Crina este cerută în continuare de publicul masculin", au scris realizatorii topului.

image
image
image

Click pe poze pentru fotogalerii cu cele trei bihorence!

"Pamela Anderson" de România a ieșit din top

Orădeanca Gilda Tatu (fostă Ghețe) nu se mai regăsește în topul Celor mai sexy 100 de femei din lume. Anul trecut, Gilda s-a clasat pe locul 87, după ce în 2009 a fost pe locul 59.



Deși nu este manechin, orădeanca a câștigat concursul Covergirl FHM în 2007 și a primit astfel titlul de "Pamela Anderson" a României. Un an mai târziu, FHM a ales-o în topul celor mai sexy femei din lume, iar în 2009  Gilda a primit oferta de a poza într-o celebră revistă pentru bărbați din Singapore.


Gilda Tatu (fostă Ghețe) în rochie de mireasă Crina Abrudan este a doua orădeancă din top
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite