FOTO S-a redeschis cirulaţia pe Podul Ferdinand. Cum s-a modificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a redeschis circulatia pe Podul Ferdinand Foto-ebihoreanul.ro
S-a redeschis circulatia pe Podul Ferdinand Foto-ebihoreanul.ro

Orădenii pot circula din nou cu autovehiculele pe Podul Ferdinand , odată cu redeschiderea lui, circulaţia în zonă a suferind modificări importante.

Pe strada Independenţei, între Piaţa 1 Decembrie şi Piaţa Unirii, este sens unic, cu pierderea priorităţii la intersecţia cu Podul Ferdinand.

De asemenea, în Piaţa Unirii, între strada Tudor Vladimirescu şi strada Iuliu Maniu, este sens unic, cu pierderea priorităţii la intersecţia cu str. Iuliu Maniu.

Celelalte modificări aprobate sunt: sens unic pe str. Iuliu Maniu între Jean Calvin şi Piaţa Unirii, prioritar la intersecţia cu Piaţa Unirii şi Avram Iancu; sens unic pe str. Traian Moşoiu între Piaţa Unirii şi Mihai Viteazul, prioritar la intersecţia cu Mihai Viteazul; sens unic în Piaţa 1 Decembrie între Traian Moşoiu şi Independenţei, cu pierderea priorităţii la intersecţia cu Independenţei şi Piaţa 1 Decembrie; sens unic pe str. Ep. Mihai Pavel între Piaţa Unirii şi Jean Calvin, cu pierderea priorităţii la intersecţia cu Jean Calvin; sens unic în Piaţa Rahovei între Sulyok Istvan şi Primăriei, cu pierderea priorităţii la intersecţia cu Primăriei; prioritate de trecere pe str. T.Vladimirescu în intersecţia cu Sulyok Istvan; sens dublu pe str. Jean Calvin între Iuliu Maniu şi Ep. Mihai Pavel, cu pierderea priorităţii la intersecţia cu Iuliu Maniu.

Construit în 1954 podul central nu a fost niciodată reparat capital. Lucrările au fost executate de SC Firesta-Fiser Rekonstrukce Stavby AS la un preţ de 5,1 milioane lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite