Fostul cumnat al Oliviei Steer, dispus să meargă în instanță pentru custodia copilului

0
0

După moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer are grijă de copilul acesteia, alături de bunică. Băiețelul de cinci ani, Alexandru, face consiliere la un centru de sănătate mintală din București  și merge la ore de logopedie.

Olivia Steer s-a întâlnit ieri cu fostul ei cumnat, pentru a vorbi despre soarta copilului rămas în grija ei, după moartei surorii sale.
Lokodi Csaba Zsolt, tatăl lui Alexandru, spune că între el și familia Steer au fost câteva probleme de comunicare. „Între Crăciun și Revelion am fost într-adevăr la Oradea, pentru că nu reușisem să stabilesc o comunicare cu familia Steer", spune Zsolt Lokodi. „Aseară am fost la București și am discutat cu Olivia. Mi-am văzut copilul și m-am jucat cu el. A fost totul bine ", a declarat fostul cumnat al vedetei TV. În privința custodiei, Zsolt susține că încă nu se poate pronunța. „Nu pot spune încă nimic despre custodie. Vor urma proceduri juridice și vedem ce se va întâmpla. Sigur că mi-aș dori custodia copilului, de ce nu?", a mai declarat Lokodi Zsolt.

În urma Laviniei Steer a rămas copilul de cinci ani, Alex, pe care Lavinia l-a crescut alături de mama ei. „Custodia copilului a fost câștigată de Lavinia. L-am crescut alături de ea", spune mama Laviniei, Elena Steer. După moartea Laviniei, Elena Steer a primit curatelă de la primărie, pentru a avea legal copilul în grijă.Bunica a decis ca, cel mai bine pentru sănătatea copilului ar fi dacă acesta s-ar muta în București, la Olivia Steer.  „Alex face consiliere la un centru de sănătate mintală din capitală și face cursuri de logopedie" explică bunica sa.

Căutat de tată

Născut prematur, Alex a avut probleme cu vorbirea.  În plus, a suferit un șoc emoțional la moartea mamei. „Medicul ne-a recomandat să ținem copilul într-un mediu familiar, cu oameni pe care-i cunoaște", explică Elena Steer. „De la moartea mamei, Alex nu poate adormi dacă nu suntem lângă el eu, sau Olivia", a mai spus bunica.  Tatăl copilului a cerut să vadă băiatul după moartea Laviniei. „Ne-a sunat și a spus că ar vrea să ia copilul de sărbători. I-am explicat că poate veni să-l vadă dar că nu este recomandat de medici să scoată copilul din mediul său", spune Elena Steer. „În 29 decembrie a venit la Oradea, cu doi polițiști. Alex era în București. Ar fi fost un șoc pentru băiat să vadă poliție la ușă", spune bunica. Procesul de custodie nu a fost deschis, iar bunica speră că toate neînțelegerile vor fi rezolvate. „Vreau să mă mut definitiv în București și să am grijă de Alex în continuare", a explicat Elena.

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri