Explicaţia halucinantă a unei angajate  Tarom după ce un avion a aterizat cu trei ore întârziere la Oradea: „Nu s-a găsit aeronavă la Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa Bucureşti - Oradea care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Oradea marţi, 7 mai, la ora 8.45, a ajuns la destinaţie cu o întârziere de trei ore.

Marţi dimineaţă, cursa Bucureşti - Oradea avea ora de decolare din Capitală la ora 7.20 şi aterizare pe aeroportul orădean programată la ora 8.45, iar între pasageri s-a aflat şi preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, care anunţase o conferinţă de presă la ora 11.30.

Avionul a pornit din Bucureşti la ora 10.30 şi a ajuns la Oradea la ora 11.45, motiv pentru care şi conferinţa de presă a liderului PMP, pe tema alegerilor europarlamentare, a început după ora 12. "În Uniunea Europeană există această reglementare, ca atunci când o companie aeriană îţi încurcă programul să ai posibilitatea să o sancţionezi. Eu nu o să recurg la această posibilitate, dar nu este normal”, a explicat Eugen Tomac.

Contactaţi pentru a oferi o explicaţie, reprezentanţii Tarom din Oradea au declarat că problema a fost una tehnică: "Nu s-a găsit aeronavă la Bucureşti", a declarat o spus o angajată Tarom, refuzând să mai ofere alte amănunte. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite