Eleva de 12 ani care l-a acuzat pe Cristi Tabără de abuz sexual a fugit din București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presupusa victimă alături de mama ei, Alina Bodnaru s-au mutat din capitală din pricina scandalului iscat în jurul subiectului. Așa cum relatează ziarul Click, fosta iubită a lui Tabără, Alina Bodnaru susține că în urma scandalului și-a pierdut locul de muncă. Atât mama cât și fiica fac la ora actuală consiliere psihologică.

Cristian Tabără riscă o condamnare ca urmare a acuzaţiilor ce i se aduc

Scandalul în care l-a târât pe Cristi Tabără i-a adus numai necazuri Alinei Bodnaru, mama fetiţei care susţine că a fost abuzată de omul de televiziune.

Citește și :

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit o fetiță de 12 ani

Parchetul a negat că ar exista un dosar penal pe numele lui Cristian Tabără

Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare

Conform ziarului Click, fosta iubită a jurnalistului, Alina Bodnaru şi fiica ei, Alexandra, au început de ieri şedinţele de consiliere psihologică. Cele două s-au mutat de curând în oraşul Balş, din judeţul Olt, iar femeia a cerut ajutorul psihologilor de la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt pentru a trece mai uşor peste trauma suferită atât de ea, cât şi de fiica ei.

"Ne-am mutat la Balş din cauza scandalului în urma căruia eu mi-am pierdut serviciul. E mai bine aici pentru fată, e un oraş mic şi va sta liniştită, departe de scandalul cu fostul meu iubit", a spus pentru Click Alina Bodnaru.
Cele două vor face terapie timp de mai multe săptămâni. "În acest caz este vorba despre un abuz împotriva unei minore. Colegii mei au făcut o evaluare la domiciliul minorei şi au întocmit o anchetă socială. Atât ea, cât şi mama sa vor începe şedinţele de consiliere în cadrul Complexului de Servicii "Sfântul Ştefan" din Slatina. În urma evaluării, vom face un raport să vedem dacă se confirmă semnalele acestui abuz. Dacă într-adevăr, fata a fost supusă unui abuz emoţional, aceste semnale se vor cunoaşte, iar noi o vom ajuta să treacă peste ele", a declarat pentru Click Cristina Naie, din cadrul DGASPC Olt.

Citește întreaga poveste aici

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite