Eduard Malița și Bianca Onița așteaptă voturile orădenilor în semifinala Românii au Talent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El este asbolvent al Academiei de Magie din România. A descoperit iluzionismul din întâmplare, dar talentul său a uimit magicieni din întreaga lume. Ea este gimnasta de performanță care a devenit cea mai tânără iluzionistă din țară.

Împreună pe scenă și în viață, Edurad și Bianca sunt Perfect Duo, echipa care ne reprezintă în semifinala Românii au Talent. Ei au nevoie de voturile spectatorilor pentru a trece cu bine de semifinala din această seară. Înainte de a se cunoaște și de a forma un cuplu în viață și pe scenă, Edurad și Bianca au fost doi tineri pasionați de sport. Fiecare a făcut sport de performanță și amândoi au renunțat din pricina unor accidente care nu le-au permis să-și continue visul.

CITEŞTE ŞI:

Braşovenii din trupa „Ballance", în finala „Românii au talent". Unicul show „mâini în mâini" a impresionat întreaga ţară


 „La vârsta de opt ani, ca orice băiat, eram pasionat de fotbal", îşi începe povestea Eduard. Eduard a făcut fotbal timp de şapte ani şi a optat pentru poziţia de portar la Juventus Oradea.

Eduard Malița

image

Băiatul se visa la FC Bihor, însă soarta nu a fost de partea lui. „Ziua de 1 decembrie 2006 a fost momentul de cotitură al vieţii mele. Jucam în deplasare la Beiuş. Am sărit pe minge. Mi-am fracturat încheietura mânii stângi şi un deget de la mâna dreaptă", îşi aminteşte orădeanul. În timpul lunilor de recuperare şi-a făcut loc în viaţa lui iluzionismul. „Am reuşit să fac un truc cu monede descoperit întâmplător pe interent, aşa, în ghips", explică orădeanul. Au urmat doi ani în care Eduard a învățat pas cu pas tainele magiei.

Bianca Onița

image

Gimnastă de performanță

Povestea Biancăi începe la vârsta de cinci ani, „De la cinci ani la unsprezece am gimnastică rtimică. Obiectul meu preferat a fost panglica" spune Bianca. Pasiunea i-a fost curmată după şase de ani de muncă de un accident. „Am făcut ruptură musculară şi a trebuit să mă operez. Timp de doi ani n-am mai vrut să aud de gimnastică. Nici să văd concursuri la televizor nu mai suportam", susţine fata. În schimb, adolescenta şi-a canalizat energia spre atletism. „O profesoară mi-a recomandat atletismul. Mi-a spus că am alura necesară. Timp de patru ani am fost As la viteză şi săritura în lungime", mărturiseşte fata.

Perfect Duo

image

Mirajul Magiei

În timp ce Bianca excela la atletism, Eduard cucerea tărâmul magiei în țară și în străinătate „În anul 2008 am participat la primul concurs din viața mea. Deși era un concurs național am luat locul doi", spune Eduard. În 2009 el a devenit campion naţional şi a fost desemnat cel mai bun concurent al competiţiei internaţionale din Ungaria.
Când a întâlnit-o pe Bianca, în ciuda realizărilor sportive, ea simțea dor de scenă și de muzică. mi-am dat seama cât de mult îmi lipseşte graţia, muzica şi publicul. „Ne-am împrietenit şi a început să-mi dezvăluie diverse trucuri prin care-şi uimea spectatorii. M-am simțit atrasă de felul în care se gândeşte o iluzie şi de munca care se află în spate", spune Bianca. „Alături de Eduard am creat echipa Perfect Duo. În timp mi-am dat seama că sunt atrasă de mentalism, o ramură care se traduce prin „jocul minţii". Așa a ajuns Bianca să facă și spectacole individuale și să ajungă cel mai tânăr magician femeie din ţară. „Vreau să îmi perfecţionez numerele, dar nu îmi doresc show-uri individuale. Îmi doresc succes pentru noi, ca echipă", spune tânăra.

Perfect Duo la Românii au Talent

image

În semifinale la Românii au talent

Perfect Duo și-a demonstrat talentul și în cadrul concursului „Românii au Talent". Deși Mihai Petre a susținut că a văzut cum face cei doi o parte din trucurile prezentate, juriul a hotătât să le dea o șansă. Orădenii vor urca pe scenă în cea de a doua semifinală care va avea loc în această seară, începând cu ora 20.30. Perfect Duo poate trece și de această etapă dacă vor obține suficiente voturi de la spectatori.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite