De luni dimineață se închide circulaţia pe Podul Densușianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de opt zile, traficul rutier va fi blocat, pe Podul Densușianu din Oradea, între orele 5.30 și 6.00 și 6.30 și 7.00. Închiderea circulației în aceste intervale orare se va face pentru a permite constructorului Selina să monteze grinzile prefabricate, pentru finalizarea la termen a proiectului „Pod Nou peste Crișul Repede".

„Având în vedere importanţa drumului de centură pentru municipiul Oradea şi pentru judeţul Bihor, este nevoie ca, pentru finalizarea lucrărilor, conform graficului de execuție a lucrărilor aferente proiectului „Pod Nou peste Crişul Repede", să fie restricţionat traficul pe podul Densușianu", informează biroul de presă al Primăriei Oradea.

Orar

Începând de luni, timp de două ore, de la 5 la 7 dimineața, firma Selina va executa  montarea  grinzilor prefabricate în lungime de 30 ml/ bucată. Lucrările de montare se vor desfăşura zilnic, în perioada 20 - 28 iunie, în intervalul orar menționat. Prin urmare,  traficul pe podul Densușianu va fi restricționat, prin  închiderea totală pentru o perioadă de aproximativ 30 minute, între orele 5.30-6.00 şi 6.30-7.00.

Sacrificiu pentru patru benzi

„ Sperăm ca inconvenientele produse pentru câteva zile în circulaţia pe acest sector de drum să fie compensate de avantajele circulaţiei pe 4 benzi, odată cu finalizarea lucrărilor la tot proiectul Drum Centur etapa a doua", transmite primăria.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite