Coregraful Kelly Peters vine de pe Brodway să predea dans pentru toți orădenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelly Peters
Kelly Peters

În premieră națională, Kelly Peters, coregraful Hip Hop Musicality al Broadway Dance Center ajunge la Oradea. Artistul va sta în Oradea timp de o săptămână și va ține patru zile de seminarii și workshopuri de dans pentru doritori. Kelly Peters a acceptat invitația trupei Future M&Q de prestația căreia a fost impresionat la concursul Dance Idol Milano.

Coregraful american Kelly Peters va veni la Oradea în6 iunie și va ține seminarii de dans pentru orădeni timp de o săptămână. Artistul a acceptat invitația trupei Future M&Q, de care a fost impresionat în cadrul unui festival internațional.

"În decembrie anul trecut am reprezentat Oradea și România la Dance Idol Milano, unde am ocupat locul III.  Atunci au făcut parte din juriu Todd Flanagan și Kenya Clay (Millenium Dance Complex, Los Angeles) și  Kelly Peters (Broadway, New York), cu care am și păstrat legătura", spune Cosma Lennon, coregraful Future M&Q.

O săptămână de hip-hop

Astfel M&Q  și "BoomBox" l-au invitat pe Kelly Peters la Oradea iar acesta și-a confirmat prezența în periopada 6 iunie-12 iunie.  El va ține patru  zile de seminarii pentru orădeni, în colaborare cu trupa orădeană astfel:

Miercuri, 8 iunie, orele 18:00 - Sala de dans "M&Q" - seminar Hip Hop Kelly Peters pentru copii dansatori pana in 11 ani.

Joi, 9 iunie, ora 15:00 - Competiția "Era Freestyle Competition". Competiție de dans pentru două categorii de vârste (până în 13 ani și peste 13 ani). Ora 20:30 - Seminar Hip Hop Latino Kelly Peters, organizat în colaborare cu Feeling Dance la Teatrul Arcadia.

Vineri, 10 iunie, între orele 15.00 și 19.00 au loc trei seminarii Hip Hop Dance ținute de Kelly Peters în Era Shopping Park.

Sambata, 11 iunie, în incinta Era Shopping Park, are loc spectacolul "Fundraiser 4 Las Vegas".
Înscrieri se pot face la numărul de telefon:  0723.194.931 (Cosma Lennon).

Un coregraf de succes

Kelly Peters dispune de un CV impresionant, organizând numeroase turnee ale unor artiști Hip Hop de top din SUA.

De asemenea, colaborează cu televiziuni precum Fox și CBS este semnează coregrafia pentru numeroși artiști și pentru spectacole Hip Hop atât în New York cât și pe întreg teritoriul SUA.

Kelly Peters este fondatorul și directorul "Kelly Peters Dance Co.", conduce numeroase școli de Hip Hop Dance și este coregraf Hip Hop Musicality al "Broadway Dance Center".

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite