CONCURENŢĂ PENTRU LITORAL Festival de muzică electronică, de 1 Mai, în Băile 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 29 aprilie până la 1 mai, ştrandul Venus din staţiunea Băile 1 Mai va fi capitala iubitorilor de muzică electronică. Mark Knight, Prok&Fitch (Marea Britanie), Jay Lumen (Ungaria), Pagal şi Lucian Bărbulescu sunt doar câţiva dintre DJ care vor face atmosferă la „Iureş Dance Festival".

Prima ediţie „Iureş Dance Festival” va începe vineri, 29 Aprilie, după orele 20.00. Evenimentul se va desfăşura în perimetrul ştrandului Venus, pe două scene intitulate sugestiv IDF ARENA (reprezentată de un cort cu o capacitate de 3.000 de persoane şi sonorizare de peste 25.000 de wati) şi POOLS ARENA (13 piscine cu apă caldă, la 34 de grade, dispuse circular în jurul zonei în care vor performa numeroşi artişti, la peste 10.000 wati).

Festival 100% românesc

Printre numele grele ce vor da startul distracţiei "iureşene" se numără Jay Lumen, Prok & Fitch, Simina Grigoriu şi Coyu. Fiindcă Iureş este un festival 100% românesc, nu vor lipsi nici numele sonore din peisajul clubbing autohton, precum Pagal, Marika, Oliviu şi mulţi alţii. Pentru cei care vor ca simţul vizual să le fie în deplină armonie cu cel auditiv, Hipnoptic şi Alex Pascu vor fi pe poziţii, cu cele mai "trippy visual-uri".

Biletele merită cumpărate în avans

Organizatorii evenimentului sunt Turism Felix SA & Party Events şi Underground Romanian Sound. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua de magazine Diverta şi online, pe www.myticket.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro. Cei care îşi vor cumpăra biletele în avans vor plăti 35 de lei pentru o zi şi 60 de lei pentru două zile. Persoanele care îşi cumpăra biletele la intrare vor avea de plătit 50 de lei pentru o zi sau 90 de lei pentru două zile.

Lista completă a artiştilor care şi-au confirmat participarea până în prezent:

PROK & FITCH (United Kingdom)

JAY LUMEN (Hungary)

COYU (Spain)

SIMINA

GRIGORIU (Germania)

PAGAL

OLIVIU

MARIKA

EDOUARD VON SHAEKE (France)

LUCIAN BARBULESCU

DEYSA DJANE

ANDY HEREMBAS

DEREK

ROBBIE JAY

MARIO FLANGEBOY

JUST D'LIGHT

MR JOHN

AZTECA

ARRY

CRISTIAN CIAUSU

RAZVAN DINESCU

DUBPHONE

ALEX FLOWER

PIUK

NOQUIT

ALEXANDRU POPOVICI

VJs: ALEX PASCU, HIPNOPTIC

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite