Cătălin Botezatu a vândut la Oradea cinci cărți pe minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii și-au dat coate pentru autografe și pentru a ajunge cât mai aproape de Botezatu
Orădenii și-au dat coate pentru autografe și pentru a ajunge cât mai aproape de Botezatu

În cel mult o jumătate de oră, la librăria Diverta din Lotus Center Oradea s-au vândut peste 150 de exemplare ale romanului biografic „Trei vieți. Pedeapsa", despre viața lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a fost așteptat de un public numeros, format din toate categoriile de persoane, de la copii de doi ani la pensionari.  

Potrivit informațiilor primite de la Alexandra Săraru, coordonator evenimente la Diverta, pe parcursul lansării cărții s-au vândut peste 150 de exemplare. „Având în vedere faptul că evenimentul a avut loc într-o zi lucrătoare, la orele 11.00, suntem foarte mulțumiți de numărul de persoane care au venit la lansare", a spus Alexandra Săraru. Cartea costă 44,99 lei.

Botezatu la Oradea

Fani de toate felurile

Printre orădenii care au venit să cumpere cartea despre perioada în care Botezatu a fost în arest preventiv în Italia s-au numărat persoane de toate categoriile de vârstă. Viorel Gherghel (60 ani) a cumpărat romanul pentru soția sa Rodica (58 ani), drept cadou de Moș Nicolae. „Îl urmărim la fiecare emisiune la care participă. Nu am pierdut niciun episod din Burlacul", a spus pensionarul. La polul opus, Daria, o fetiță de numai trei ani, nu și-a luat ochii de pe Botezatu, reușind chiar să ajungă la el în brațe, pentru poze, cu promisiunea că designerul îi va face o rochie roz. Printre persoanele care au umplut librăria s-au numărat și câteva fete cu aspect de manechine, care nu au ezitat să cocheteze cu Botezatu, spunându-i că îl așteaptă la următoarea lansare de carte la vară, când va fi mai mult mai cald și mai plăcut. Botezatu s-a mai pozat și cu o clasă de elevi de la liceul Iosif Vulcan, veniți cu profesoara, special să-i cumpere cartea.

Cătălin Botezatu și-a găsit „fiul" la Oradea, la lansarea cărții biografice „Trei vieți. Pedeapsa"

Despre carte

„Trei vieți. Pedeapsa" este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viața lui Cătălin Botezatu. Este prima biografie autorizată a celebrului creator de modă scrisă de către jurnalista Monica Vlad. „Pedeapsa" reliefează experiența cruntă a închisorii, perioada cea mai neagră din viața lui Cătălin, care a fost încarcerat în 1996, la Cremona, într-o pușcărie de maximă securitate, după ce a fost acuzat în țară de bancrută frauduloasă.  Cartea cuprinde și scrisorile pe care Cătălin Botezatu i le-a scris mamei sale din pușcăria de la Cremona, scrisori care aduc în fața  publicului o altă imagine a lui Cătălin Botezatu.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite