Carte verde fasificată, depistată de poliţiştii de frontieră bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat un autoturism înmatriculat în Italia care avea o asigurare tip "carte verde" falsificată. Conducătorul este cercetat pentru de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Matei R. (53 ani), din Botoşani a vrut să iasă ieri din țară, prin Borș. "Bărbatul conducea un autoturism înmatriculat în Italia, marca Saab, an de fabricatie 1998, pentru care la controlul de frontieră a prezentat certificatul de înmatriculare şi asigurarea tip „carte verde" emisă de o firmă de asigurări din Elveţia. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare motiv pentru care au fost extinse verificările prin intermediul ofiţerilor din cadrul Punctului de Contact Oradea", a spus comisarul șef Dan Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Bihor .

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că autoturismul a fost asigurat în Italia, însă asigurarea a expirat în decembrie 2006. "După această dată nu a mai fost emisă nici o poliţă de asigurare pentru acest autoturism", a adăugat Dan Lazăr.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite