Caravana filmelor NexT ajunge la Oradea. Unde vor avea loc proiecţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana Filmelor NexT  ajunge pe 22 şi 23 august la Oradea, fiind al zecelea şi ultimul oraş de pe traseul din acest an. Locul de proiecţii va fi amenajat în Parcul Cetăţii Oradea, unde spectatorii îşi pot întinde păturile pe iarbă verde pentru picnic şi petrece două seri pline de scurtmetraje, sub clar de lună. Spectatorii se pot bucura împreună de 13 filme scurte din cele două programe: NexT Out in Space şi NexT Oscars Night.

Filmele vor rula începând cu ora 21.00 şi se vor putea viziona din cele patru zone special amenajate: zona pături, zona baloţi de paie (50 de bucăţi), zonă mobilier europaleţi (20 de fotolii) şi zonă de scaune (500 de scune).Organizatorii asigură trei standuri pentru răcoritoare şi gustări. 

A treia ediţie a evenimentului continuă misiunea Caravanei de a aduce filmele NexT mai aproape de un public nou, din afara Bucureştiului, în oraşe unde filmele de scurtmetraj sunt rareori difuzate. Şi în acest an, accesul la proiecţiile din cadrul Caravanei Filmelor NexT este gratuit. 
Caravana Filmelor NexT din acest weekend este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT, cu  sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei. 
Datorită succesului mare în rândul orădenilor din anii trecuţi a proiecţiilor de filme în aer liber, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune (APTOR) au dedicat în această vară o lună întreagă filmelor în Parcul Cetăţii Oradea, prezentate şi în alte evenimente culturale. 

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite