Cadavrul unei femei, descoperit pe un câmp aproape de Oradea. Anchetatorii presupun că ar fi vorba despre soacra avocatului Cosmin Moraru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocatul Cosmin Moraru si soacra acestuia, Paraschiva Vilhan Foto Facebook
Avocatul Cosmin Moraru si soacra acestuia, Paraschiva Vilhan Foto Facebook

Descoperire macabră pe un câmp din Bihor. Cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp din localitatea Nădar, la aproximativ 40 de kilometri de Oradea. Din primele cercetări, cadavrul devorat de animale ar putea fi al femeii ucise la începutul lunii decembrie de către avocatul Cosmin Moraru şi soţia acestuia Krisztina Pazuric.

În prima seară de Crăciun, doi tineri au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au semnalat faptul că pe un câmp, la 40 de kilometri de Oradea, se află cadavrul unei persoane. Acesta a fost observat de către cei doi tineri care se îndreptau spre Oradea în timp ce un câine îi dădea târcoale.


“Pe cap avea un sac negru, la fel şi pe picior. Era îmbrăcat în celofan, într-un sac negru şi lipit cu scoci. Purta o bluză roz, iar chilotul era de femeie”, a declarat Irina, tânăra care a observant cadavrul.
Anunţaţi de urgenţă, anchetatorii au ajuns la faţa locului şi au constatat că trupul a început să fie mâncat de animale. Bănuielile oamenilor legii se îndreaptă spre faptul că sacul de plastic a fost utilizat de criminali pentru a opri o hemoragie, iar în ce priveşte identitatea cadavrului aceştia merg pe varianta Paraschivei Vilhan, soacra avocatului Cosmin Moraru.


“Din primele informaţii şi cercetări pe care le-am făcut la faţa locului, bănuim că ar fi vorba despre victima crimei comise de către avocatul Cosmin Moraru. Aşteptăm rezultatele necropsiei pentru a ne putea pronunţa”, a declarat Sebastian Vălean,  procurorul de caz.


La începutul lunii decemmbrie o crimă oribilă a îngrozit Oradea. Avocatul Cosmin Moraru şi soţia acestuia Krisztina Pazuric erau principalii suspecţi. Victima era chiar mama Krisztinei, care de câteva dispăruse.
Cei doi soţi au plecat de la domiciliu, iar sângele descoperit de către anchetatori în locuinţă, precum şi fuga lor, i-au făcut pe oamenii legii să-i considere principalii suspecţie ai crimei. Au fost localizaţi şi arestaţi în Elveţia, urmând să fie extrădaţi imediat ce se vor încheia toate procedurile necesare. Cu toate eforturile depuse de anchetatori  cadavrul nu a fost găsit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite