Weekend cu bunătăţi din peşte, stână în aer liber şi cosmetice bio la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii vin în întâmpinarea ieşenilor cu specialităţi din carne
Comercianţii vin în întâmpinarea ieşenilor cu specialităţi din carne

Gurmanzii din capitala Moldovei au ce face în acest sfârşit de săptămână. În perioada 23-25 martie, ieşenii sunt aşteptaţi în parcul Bisericii „Toma Cozma" la Târgul Ecoagris.

Aici, producătorii vă aşteaptă cu alimente bio, printre care păstrăv afumat, preparate din peşte şi carne, brânzeturi, prăjituri de casă, fructe, conserve din legume, miere de albine, dulceţuri, bere de ghimbir, pălincă, ceaiuri, siropuri, plante medicinale, cosmetice şi produse de îngrijire personală.

Deschiderea oficială a expoziţiei cu vânzare are loc astăzi începând cu ora 13.00. În cele trei zile ale târgului, ieşenii sunt aşteptaţi între orele 10.00 şi 18.00. Intrarea este liberă. În deschiderea târgului, vizitatorii vor putea participa la un spectacol de muzică uşoară susţinut de absolvenţii cursului gratuit de canto organizat de Asociaţia „Toma Cozma".

„O altă noutate a acestei ediţii o constituie amenajarea unei ministâne în aer liber. Publicul va observa cum sunt pregătite în mod tradiţional produsele la stână: balmuş, caş proaspăt şi alte produse lactate", spun organizatorii.

Citiţi şi:
Târg special de Paşte la Biserica Toma Cozma din Iaşi, cu stână în aer liber şi produse bio

La târg vor veni şi meşteşugari din Neamţ, cu produse de artă populară confecţionate manual. Următoarea ediţie a Târgului Ecoagris va avea loc în perioada 6-8 aprilie.

Tot în acest sfârșit de săptămână ieșenii au parte de un festival al tatuajelor, de piese de teatru și concerte. DETALII AICI

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai importante ştiri din oraş şi din judeţ!

 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite