VIDEO Un singur patinoar deschis iarna aceasta la Iaşi. Care sunt condiţiile şi tarifele la Palas Ice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul patinoar din Iaşi funcţionează de pe 1 decembrie pe raza complexului Palas. Suprafaţa de gheaţă are o suprafaţă de 1.200 de metri, pe care pot patina simultan 300 de oameni, potrivit administratorilor.

Gheaţa rezistă în bune condiţii până la temperatura de 12 grade Celsius. Patinoarul este deschis de luni până duminică cu program prelungit în zilele de weekend.

De luni până vineri, patinatorii pot intra în incintă în cinci serii de câte 90 de minute, dispuse în intervalul orar 12.00 - 21.30. La finalul fiecărei serii este prevăzută o pauză de 30 de minute. Biletul de intrare variază între 7 şi 10 lei pentru copii şi între 12 şi 15 lei pentru adulţi.

În zilele de sâmbătă şi duminică, patinoarul din Palas începe programul la ora 9.00 şi se închide la 23.30. Primele trei serii ale zilei durează 110 minute şi sunt rezervate celor care doresc să înveţe să patineze sub îndrumarea unui instructor, la preţul de 20 de lei/sesiunea. Următoarele şase serii, de câte 90 de minute, sunt tarifate în weekend cu 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Închirierea unei perechi de patine costă 10 lei, ascuţirea lamelor costă 15 lei, iar pentru garderobă se achită 1 leu.

Cel mai probabil, Palas Ice va rămâne singurul patinoar din Iaşi deschis iarna aceasta. Patinoarul Ice Mania, care a funcţionat în anii trecuţi într-o hală din zona Bucium, nu dispune în acest moment de date de contact.

Mai puteţi citi:

Singura pârtie de schi din Iaşi, abandonată de Primărie. Ieşenii au şanse mici să se bucure de primele ninsori

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite