VIDEO Ieşean căutat de poliţişti, după ce a aruncat cu pietre într-un autobuz nou pe care l-a distrus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Companiei de Transport în Comun din Iaşi au reclamat un incident periculos petrecut în trafic, în cursul acestei săptămâni.

Potrivit reprezentanţilor CTP, un autobuz nou marca ISUZU a fost vandalizat de un tânăr. În imaginile surprinse pe camerele video ale mijlocului de transport, se vede cum bărbatul aruncă de câteva ori cu pietre în autovehicul, speriind pe toţi cei din jur.

„Făptuitorul este căutat de poliţiştii ieşeni, care au deschis şi dosar penal împotriva acestuia pentru distrugere. Vă rugăm, dacă l-aţi văzut pe acest bărbat violent, să anunţaţi cea mai apropiată secţie de poliţie ori să apelaţi 112. Facem apel la spiritul civic al cetăţenilor şi pentru viitor“, au transmis oficialii CTP.

Prejudiciul care a fost cauzat Companiei de Transport Public Iaşi se ridică la valoarea de aproape 1.800 de lei. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 06.00, când autobuzul cu numărul de parc 1929, care circula pe traseul 46, se afla în Staţia Blocuri Păcurari. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite