UPDATE O tânără dintr-o comună ieşeană a născut în sediul Serviciului de Ambulanţă, până să ajungă şenilata. „Suntem trimişii lui Dumnezeu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 18 ani din comuna Ţibăneşti a născut în urmă cu puţin timp la substaţia Serviciului Judeţean de Ambulanţă din localitate, asistată fiind de o asistentă şi de ambulanţier. O şenilată de la ISU este în drum spre comună pentru a-i aduce pe cei doi la Maternitatea „Cuza Vodă”.

UPDATE: O altă tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Mironeasa, aşteaptă intervenţia unui echipaj al ISU Iaşi pentru a putea fi dusă la maternitate. Ieşeanca este însărcinată în luna a noua şi iniţial s-a prezentat la postul de poliţie din localitate în aşteptarea medicilor. Ulterior, a fost transportată în localitatea Scânteia, de unde va fi preluată de şenilată şi adusă la Iaşi.

Ştire iniţială: O tânără din comuna ieşeană Ţibăneşti a născut, în urmă cu câteva minute, în sediul centrului local pentru serviciul de ambulanţă din localitate. Tânăra mămică în vârstă de 18 ani, aflată la prima naştere, s-a prezentat la substaţia SAJ încă de acum tre ore, când a simţit că începe travaliul. În acel moment a şi fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Iaşi pentru a trimite o şenilată necesară transportului pacientei, având în vedere că circulaţia este îngreunată de ninsoare şi viscol. Numai că, până să ajungă şenilata, tânăra a născut un băieţel perfect sănătos, fiind asistată de ambulanţierul şi asistenta din Ţibăneşti.

„Echipajul de la substaţia locală Ţibăneşti a asistat la naşterea unui băieţel de 3 kg perfect sănătos. Nasterea s-a petrecut în condiţii foarte bune, la termen, în prezenţa personalului de acolo. A avut căldură, toate cele necesare pentru ca naşterea să se desfăşoare normal. Am simţit că suntem trimişii lui Dumnezeu. Acum, aşteptăm evacuarea, sperăm să se deblocheze drumul pentru ca mama şi copilul să ajungă la Maternitatea „Cuza Vodă”. Este singura intervenţie de acest gen în această iarnă”. a declarat asistentul principal Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. 

IaşiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite