Tragedie într-o comună din Iaşi: doi fraţi au murit înecaţi în Jijia când încercau să traverseze râul pe o conductă. Trupului fratelui mai mare nu a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul dispărut este căutat de poliţişti
Băiatul dispărut este căutat de poliţişti

Un tânăr de 23 de ani şi sora lui de numai 13 ani au murit înecaţi în Jijia. Ei veneau dintr-o altă localitate, au încercat să traverseze râul pe o conductă, dar s-au dezechilibrat şi au căzut în apă. Trupul băiatului nu a fost încă găsit.

Dispariţia celor doi fraţi din comuna Ţuţora a fost sesizată duminică la Poliţie chiar de mama copiilor, speriată că aceştia nu au mai ajuns acasă. Cei doi veneau dintr-o localitate vecină, dar au vrut să folosească o scurtătură pentru a ajunge acasă mai repede.

Au încercat să traverseze râul Jijia pe o conductă, dar s-au dezechilibrat şi au căzut  în apă. Trupul copilei de 13 ani a fost găsit fără suflare, dar cel al băiatului de 23 de ani este de negăsit. 

Poliţiştii îl caută în continuare. 

‘’Poliţiştii au demarat căutările, iar la jumătate de oră de la sesizare  a fost găsită fiica de 13 ani a femeii, decedată în albia râului Jijia. Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că cei doi fraţi ar fi transmis mamei, că urmau să ajungă la domiciliul din satul Oprişeni, comuna Ţuţora, traversând râul Jijia, pe o conductă de transport a apei. Poliţiştii, împreună cu reprezentanţi ISU continuă căutările tânărului’’, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

La data dispariţiei, băiatul era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri şi blugi de culoare albastră. Cei care pot oferi informaţii care să ducă la găsirea tânărului pot suna la 112 sau se pot adresa poliţiştilor de la cea mai apropiată unitate. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite