Trafic infernal în Copou, prin praf și noroi. Vezi cum s-a circulat într-o zi de weekend FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plimbare pe Copou
Plimbare pe Copou

Ieşenii care au ales să-şi petreacă duminica în Copou au avut de înfruntat aglomeraţia, praful și noxele miilor de mașini care au tranzitat una ditre cele mai importante artere din oraș. Cei care au mers cu maşina abia au găsit un loc de parcare.

Mii de oameni au trecut duminică prin Copou. Părinţi, copii, bunici sau adolescenţi au încercat să se bucure de cele 18 grade Celsius înregistrate în termometre.

Ieşenii au avut de înfruntat aglomeraţia din trafic, dar şi din spaţiile de agrement. „De la Biblioteca «Mihai Eminescu» şi până în Parcul Copou am făcut cu maşina 20 de minute. A trebuit să merg pe o stradă lăturalnică pentru un loc de parcare pe care l-am găsit cu greu. În parc era la fel de aglomerat. Toată lumea a ieşit azi la plimbare“, a spus Radu, un tânăr ieşit la plimbare.

Plimbare pe Copou

Cei care s-au plimbat pe Bulevardul Carol I au inhalat praful de la şantierul deschis pentru înlocuirea şinelor de tramvai, dar şi noxele. „E frumos afară şi e o vreme perfectă pentru plimbare. Păcat că edilii se comportă ca o gospodină care s-a uitat toată ziua la telenovele, iar înainte de a veni soţul acasă scoate toate cratiţele din dulap ca să arate că a muncit toată ziua“, a spus ironic Ciprian, un tătic ieşit la plimbare cu familia.

Centrul Iaşiului, asaltat de plimbăreţi. Cum a profitat lumea de soare FOTOGALERII

În parcurile Copou şi Expoziţiei cu greu găseai duminică la prânz un loc pe bancă, deşi zăpada nu se topise. Ieşenii au ieşit cu rolele, cu bicicletele sau pur şi simplu s-au plimbat pe Bulervadrul Carol I.

Comercianţii din Parcul Expoziţiei au avut vânzare bună, ieşenii făcând rând la gogoşi şi pop-corn. Cei care au preferat să intre ân Grădina Botanică au scos din buzunare 5 lei pentru bilet.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite