Tânără înjunghiată de 14 ori de iubitul gelos. Victima a cerut ajutor pe Facebook şi a fost găsită într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Iaşi a ajuns la spital cu 14 plăgi înjunghiate în abdomen. Fata a fost înjunghiată de fostul său prieten şi în prezent se află internată în stare stabilă la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Andreea A., o tânără de 19 ani din Iaşi, a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul său iubit. Agresorul în vârstă de 23 de ani a lovit-o cu cuţitul în gât, abdomen şi torace.

Conflictul ar fi apărut după ce fostul iubit ar fi aflat că tânăra are un nou prieten. Victima a reuşit să anunţe autorităţile cu toate că fostul iubit îi distrusese telefonul, astfel încât să nu poată apela la 112.

Tânăra a reuşit să se salveze după ce şi-a anunţat o prietenă pe Faceebook că are nevoie de ajutor.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, apelul la 112 prin care s-a solicitat intervenţia unui medic a fost făcut de Poliţie şi înregistrat la ora 10.18.

„Echipajul medical de urgenţă cu medic al SAJ Iaşi a intervenit joi, 15 septembrie, în Iaşi pe strada Nicolina pentru o persoană de sex feminin cu plagă înjunghiată. La locul solicitării a fost găsită o tânară în vârstă de 19 ani, conştientă, agresată cu pumnii de fostul prieten şi cu multiple plăgi înjunghiate în torace, abdomen, gât şi la nivelul membrelor superioare. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă de către echipajul cu medic, pacienta a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe «Sf. Spiridon» Iaşi pentru investigaţii de specialitate”, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal, purtător de cuvânt al SAJ.



Potrivit medicilor ieşeni, Andreea A. a ajuns la spital în şoc hemoragic. Tânăra avea mai multe organe interne atinse de plăgile înjunghiate şi a intrat în sala de operaţie imediat după ce a fost preluată de medici.

Pacienta prezenta 14 plăgi înjunghiate în gât, torace şi abdoment, care îi puneau viaţa în pericol. Tânăra a ieşit din intervenţia chirurgicală ieri după-amiază, însă se află în continuare în stare deosebit de gravă, fiind internată în ATI.

„Pacienta prezenta multiple plăgi înjunghiate în gât, torace, abdomen, toate cu risc vital. În total, tânăra avea 14 plăgi abdominale care au interesat vasele hepatice, intestinul subţire şi au produs hemoperitoneu. Pacienta era în şoc hemoragic şi plăgile de la gât interesau vena jugulară externă”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, purtător de cuvânt al Spitlaului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Conform medicului, tânăra nu prezintă leziuni cerebrale şi momentan este stabilă hemodinamic. Victima a fost detubată şi se află internată în clinica ATI a unităţii medicale.

Citeşte şi:

Crima de la Medicină care a îngrozit România. Anunţul misterios făcut de soţia studentului ucigaş în ziua în care s-au împlinit şapte ani de la omor

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite