STUDIU Iaşiul, în topul cu cele mai multe femei singure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala Moldovei este, potrivit unui studiu comandat de o companie de bere din România, în topul femeilor singure, dar şi al celor frumoase.

Cercetarea, realizată în 11 oraşe din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea), a luat în calcul mai multe criterii, considerate esenţiale unui stil de viaţă bărbătesc: numărul de locuri amenajate pentru pescuit, numărul de spaţii verzi disponibile bărbaţilor, numărul de baze sportive accesibile acestora, dar şi numărul de femei singure dintr-un oraş.

Studiul, făcut recent la cererea Organizaţiei Bărbaţilor din România - Bergenbier, a relevat că cele mai multe femei singure sunt în Râmnicu Vâlcea (46%), Iaşi (45%) şi Sibiu (44%).

Vezi aici cât te costă să studiezi şi să te întreţii în străinătate

Oraşele cu cele mai frumoase femei au fost identificate prin intermediul unui chestionar online. 17 % din totalul de 1.262 de bărbaţi cu vârsta peste 18 ani cred că cele mai frumoase din ţară sunt în Capitală, urmat de Iaşi (13,47%) şi Cluj Napoca (9,19%).

Cercetarea, iniţiată de OBR Bergenbier, a fost implementată atât cu ajutorul unui desktop-research realizat de compania de cercetare Deadalus Millward Brown, cât şi prin intermediul unui chestionar online disponibil pe platforma iVox.ro.

Mai multe date din studiu citeşti  AICI.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite